Navn, kernefortælling og kommunikationsplatform for Hercules & Co, en ny klinik der tilbyder mænd en alternativ og mere helhedsorienteret behandling af potensproblemer. Udviklet i samarbejde med Studio Tobias Røder, der stod for den visuelle identitet. Lanceret maj 2019.
Pills are not the only way to handle erectile dysfunction. Just ask our dietitian. 
Hercules & Co - Centre for masculinity
Mænd skal have lov til at være mænd
Grundfortælling for Hercules & Co

Mænd skal have lov til at være mænd. Til at ranke ryggen og se med stolthed på sig selv. Nyde al deres styrke, handlekraft og maskuline energi.

Det er dog ikke altid lige let. For med det moderne livs stress og jag, forventninger og krav, kan maskuliniteten hurtigt få et knæk. Usunde vaner, alkohol, overvægt og dalende selvværd gør det ikke lettere.

Pludselig en dag sker det, som mange frygter mere end noget andet: Rejsningen udebliver, potensen forsvinder, magien fordufter.

Og der er mere end et godt sexliv på spil. Potensproblemet rammer nemlig ikke blot mellem benene. Det rammer lige så hårdt i hjernen og i hjertet. Rejsningsproblemer går udover selvforståelsen og selvværdet. Energien daler og du føler dig slatten, fysisk og mentalt.

Og dét går udover ens performance. ikke bare i sengen, men også i mange andre sammenhænge: På arbejdet, blandt vennerne, i hverdagen, i livet.

De færreste har lyst til at tale om det. Ignorerer problemet, forsøger sig måske med medicin og piller. Det hjælper højst kortvarigt og giver ofte ubehagelige bivirkninger.

Hos Hercules & Co. tror vi på, at det handler om at lade mænd genfinde sig selv. Om at gå bag om symptombehandlingen og de medicinske genveje. Derfor tilbyder vi en helhedsorienteret tilgang, der fokuserer på såvel kroppen som kosten, på udseendet såvel som på selvværdet og psyken. 

Selve rejsningsproblemet kan ofte løses med shockwave-behandling. Det giver liv i blodbanerne og hjælper med at øge blodtilførslen til penis. Og har i øvrigt ingen bivirkninger.

Og vi går videre end det: Vores diætist giver kostvejledning og råd til din livsstil, vores kosmetolog hjælper dig med udseendet og vores sexolog tilbyder rådgivning om sexlivet. For hos Hercules & Co tror vi på den helhedsorienterede tilgang. Derfor har vi skabt et sted, hvor mænd kan genskabe sig selv og få styrket deres mentale og fysiske potens.

HERCULES & CO
Center for maskulinitet
Besøg website på http://herculesogco.dk

You may also like

Back to Top